Zásady ochrany osobných údajov

1.) Kontaktné údaje správcu údajov

Názov spoločnosti: Scart Kft.
Adresa: 2730 Albertirsa, ul. Koltói Anna 39.
Tel: +36 53 570014
E-mail: info@medimarket.com
Registračné číslo úradu na spracovanie údajov: NAIH-115771/2017
Osoba zodpovedná za spracovanie údajov: Tünde Pető, výkonný riaditeľ

2.) Kontaktné údaje spracovateľa údajov

Názov spoločnosti: Scart Kft.
Adresa: 2730 Albertirsa, ul. Koltói Anna 39.
Tel: +36 53 570014
E-mail: info@medimarket.com
Registračné číslo úradu na spracovanie údajov: NAIH-115771/2017
Osoba zodpovedná za spracovanie údajov: Tünde Pető, výkonný riaditeľ

3.) Naše pravidlá ochrany osobných údajov

Zásady pre spravovanie údajov súvisiacich s prevádzkou webovej stránky sú v súlade s platnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov platnými v Maďarsku (kde je naša spoločnosť registrovaná) a v Európskej Únii (ďalej už len EU). Tieto obsahujú:

  • Nariadenie (EU) 2016/679 – známe tiež ako GDPR. Reguluje zber, uchovávanie, správu a ochranu osobných údajov pre členské štáty EU (GDPR);
  • 2011. CXII Zákon o sebazničení informácií a slobode informácií (Infotv.);
  • 2001. CVIII Zákon o Elektronických obchodných službách a niektorých otázkach služieb informačnej spoločnosti (Eker TV);
  • 2008. XLVIII. Zákon o základných podmienkach a obmedzeniach ekonomickej reklamy (Grt.);
  • 1992. LXIII. Zákon (Avtv.) – podľa § 3 ods. 1 zákona o dobrovoľnom príspevku. Používatelia dobrovoľne prispievajú svojimi údajmi uvedenými v bode 4. Prihlásením sa na odber bulletinu súhlasia používatelia s ustanoveniami týchto Zásad ochrany osobných údajov.

Ako prevádzkovateľ zdravotníckej internetovej predajne Medimarket si v spoločnosti Scart Kft. uvedomujeme, že pracujeme s mimoriadne citlivými informáciami, takže venujeme veľkú pozornosť správnemu, právnemu a zabezpečenému spravovaniu údajov. Toto platí nielen pre dátové úložisko, ale aj pre ochranu našich webových stránok. Na ochranu vašich údajov môžete pristupovať k Medimarket iba prostredníctvom SSL zašifrovaného https protokolu. To znamená, že dátový prenos medzi vaším prehliadačom a servermi Medimarketu je tajný a nemôže k nemu pristupovať nikto iný ako vy. Vaše dáta sú uložené v databázach vášho servera pomocou šifrovania AES. Servery spoločnosti Medimarket sa nachádzajú v jednom z najväčších a najbezpečnejších serverových fariem spoločnosti Microsoft Azure v EÚ. Úložisko je pod neustálym technickým a bezpečnostným dohľadom.

Pri ukladaní osobných údajov dodržiavame nasledujúce zásady:

  • Žiadame a uchovávame len osobné údaje, ktoré sú nevyhnutne potrebné pre našu prevádzku a naplnenie našich služieb.
  • Osobné údaje sú používané iba na plynulé fungovanie našich služieb, dodržiavanie zákonov (napr. Účtovníctvo) a našu vlastnú ochranu. Vaše údaje nezdieľame s tretími stranami bez Vášho súhlasu.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zhromažďovania údajov, ukladania údajov, použitia údajov alebo ich odstránenia, kontaktujte náš zákaznícky servis.

4.) Typy a rozsah spracovávaných osobných údajov

Údaje zbierané a spracované spoločnosťou www.medimarket.com sú založené na dobrovoľnom súhlase používateľov. V niektorých prípadoch je však správa, ukladanie a prenos určitých údajov zákonom záväzné. V tomto prípade budú používatelia konkrétne informovaní.

(a) Informácie poskytované dobrovoľne: Osobné údaje sú poskytované dobrovoľne ak:

  • Sa zaregistrujete na odber jedeného z našich newsletterov,
  • Sa obrátite sa na náš tím podpory, pošlete nám e-mail,
  • Zaregistrujte sa na našej webovej stránke,
  • Zadáte objednávku,
  • Alebo s nami komunikujte akýmkoľvek spôsobom,

Tieto údaje môžu zahŕňať:

  • Vaše meno,
  • Fyzickú adresu,
  • Emailovú adresu,
  • IP adresu
  • Telefónne číslo
  • Vaše pohlavie,
  • Povolanie,
  • Približné bydlisko (krajina a mesto),
  • História úhrad,
  • Iné demografické údaje.

Poskytnutím týchto informácií súhlasíte so zhromažďovaním, ukladaním a analýzou týchto informácií, ako je uvedené v Pravidlách ochrany osobných údajov.

(b) Informácie automaticky zhromaždené počas používania našej webovej stránky: Pri prehliadaní niektorých z našich webových stránok zhromažďujeme informácie o vašej návšteve na našej webovej stránke.

Tieto údaje môžu zahŕňať:

  • Vaša IP adresa,
  • Váš operačný systém,
  • Rozlíšenie obrazovky,
  • Identifikátor vášho prehliadača,
  • Ďalšie informácie o tom, ako ste našli našu webovú stránku.

Tieto informácie je možné zhromažďovať ako súčasť logových súborov webových stránok, ako aj pomocou súborov cookie alebo iných technológií sledovania. Tento typ informácií nám pomáha vylepšiť našu webovú stránku pre Vás a ďalších používateľov. Automaticky zhromaždené informácie sú uložené 50 mesiacov, táto doba je sledovaná od Vašej poslednej návštevy našej stránky. Po uplynutí 50-mesačného obdobia sa štatistické údaje o vás automaticky odstránia z nášho systému. Obdobie 50 mesiacov sa automaticky obnoví, ak opätovne navštívite niektorú z našich stránok.

(c) Súbory cookie a sledovanie: Naša spoločnosť využíva rôzne technológie na zhromažďovanie a uchovávanie Vašich údajov pri používaní našich webových stránok.

To môže zahŕňať súbory cookie a podobné technológie sledovania na našich webových stránkach:

  • Pixely a webové služby zberu údajov,
  • Nahrávanie aktivity prehliadania, úplne anonymizovaný spôsob,
  • Zaznamenávanie operácií, ktoré vykonávate v rámci lokality, úplne anonymizované.

Prijatím týchto pravidiel ochrany osobných údajov súhlasíte s tým, že spoločnosť Scart Kft. Vám môže poskytnúť cielenú reklamu a sledovať Vaše demografické informácie pomocou sledovacieho softvéru.

Čo je potrebné vedieť o používaní súborov cookies na webových stránkach a ich výhodách.

Podobne ako iné webové stránky používame cookies na zlepšenie komfortu užívateľov. Súbory cookie sú malé textové súbory uložené vo vašom počítači, tablete alebo mobilnom telefóne pri prehliadaní webových stránok. Cookies používame z nasledujúcich dôvodov:

  • Spravovanie stránky na úrovni rovnajúcej sa očakávaniam návštevníkov.
  • Na to aby sme predišli tomu, aby ste sa museli prihlasovať zakaždým, keď navštívite našu stránku
  • Na uloženie Vašich preferencií počas návštev
  • Zvýšenie bezpečnosti a rýchlosti Vášho webu
  • Prispôsobenie stránky Vašim potrebám aby ste získali informácie, ktoré potrebujete
  • Cookies nám pomáhajú zlepšiť a rozvinúť stránku
  • Na podporu efektívnejšieho marketingu

Cookies sa NEPOUŽÍVAJÚ na nasledujúce účely:

  • Zhromažďovanie osobných identifikačných údajov (pokiaľ používateľ výslovne nesúhlasí)
  • Zhromažďovanie dôverných údajov (pokiaľ používateľ výslovne nesúhlasí)
  • Odovzdávanie zhromaždených údajov reklamným spoločnostiam
  • Odovzdávanie osobných údajov externým stranám
  • Platba provízií za predaj

Cookies požadované pre prevádzku stránky (naše vlastné cookies)

Okrem spustenia tejto stránky sa súbory cookies používajú na:

  • Identifikácia stavu prihlásenia
  • Poznamenanie nastavenia vyhľadávania
  • Poznamenanie nastavenia jazyka
  • Určenie akceptácie podmienok používania
  • Na povolenie komentárov na stránkach
  • Vytváranie obsahu webu podľa potrieb návštevníkov

Uchovávanie informácií o tom, či sme používateľom položili určité otázky (napr. Odmietli používať našu aplikáciu alebo nie sú ochotní zúčastniť sa prieskumu)

Niektoré súbory cookies sú aktivované skôr, ako môžete určiť svoj súhlas s nimi. Podrobné pokyny týkajúce sa vypnutia a / alebo odstránenia týchto súborov cookies nájdete v nasledujúcich odkazoch:

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sk

Microsoft Edge:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4027947/windows-delete-cookies

Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/sk/kb/odstranenie-cookies

Opera:
http://help.opera.com/Windows/10.20/sk/cookies.html

Účel správy údajov týkajúcich sa súborov cookie je identifikovať používateľov, rozlíšiť používateľov, identifikovať aktuálnu reláciu používateľa, uložiť používateľské dáta, zabrániť strate údajov používateľov, sledovať informácie špecifické pre používateľov zaznamenané počas návštevy webových stránok.

Typy spracovaných osobných údajov môžu zahŕňať:

  • Identifikačné číslo,
  • Dátum,
  • Časový rámec,
  • Stránky, ktoré ste predtým navštívili.

Vaše údaje spravujeme do 5 rokov, počnúc od Vašej poslednej návštevy.

(d) Kódy UTM: Na našich webových stránkach a v našich e-mailoch používame UTM kódy . Pri odosielaní e-mailov našim zákazníkom alebo registrovaným používateľom naše odkazy v našich e-mailoch zahŕňajú UTM kódy. Tieto kódy sledujú správanie, napríklad kto otvoril e-mail a klikol na odkaz. UTM kódy nám umožňujú zhromažďovať informácie o otvorení a prezeraní e-mailov. Pomocou údajov týchto kódov UTM generujeme správy o výkonnosti našich e-mailových kampaní a tiež o reakciách používateľov. To nám umožní zlepšiť obsah našich e-mailových kampaní a poskytnúť Vám a ostatným užívateľom kvalitnejší obsah v budúcnosti.

(e) Informácie z iných zdrojov: Z času na čas o Vás môžeme získať informácie poskytované tretími stranami, ako sú verejné databázy, platformy sociálnych médií, poskytovatelia údajov tretích strán či naši marketingoví partneri. Snažíme sa zabezpečiť, aby takéto tretie strany boli legálne oprávnené alebo povinné zverejniť tieto informácie. Informácie z iných zdrojov môžu zahŕňať demografické údaje, informácie o aktívach (napríklad adresy IP), fyzickú polohu a údaje o správaní online (napríklad informácie o používaní stránok sociálnych médií, zobrazenia stránok, výsledkov vyhľadávania a odkazov). Tieto informácie zhromažďujeme samostatne alebo spolu s inými údajmi (vrátane osobných údajov). Tým sa zvyšuje naša schopnosť poskytovať Vám v budúcnosti relevantný marketing a obsah a zlepšiť naše služby pre Vás a ostatných používateľov. Toto zahŕňa zlepšenie informácií o našich produktoch, službách, urýchľovacích a uľahčujúcich procesoch, ktoré slúžia Vám a ostatným používateľom.

5. ) Účel zberu údajov

  • Údaje uvedené v bode 4.a) zhromažďuje Poskytovateľ služieb za účelom zasielania bezplatných elektronických newsletterov, rád a príležitostnej inzercie používateľom, ktorí s tým súhlasili.
  • Údaje zhromaždené v bode 4.b) znamenajú umiestnenie cookies iba na reklamné účely. Vaše údaje nebudeme zdieľať s tretími stranami bez vášho výslovného súhlasu.
  • Údaje zaznamenané v log súboroch, ako je uvedené v bode 4.c), sú výlučne na štatistické účely.

Prevádzkovateľ údajov nepoužíva osobné údaje na iné účely, ako sú uvedené. Osobné údaje budú odovzdané tretím stranám len vtedy, že získame od používateľa vopred daný a informovaný súhlas. To sa nevzťahuje na štatutárny prenos údajov, ako sú napríklad prenosy údajov vyžadované zákonom.

6.) Práva používateľov na správu ich osobných údajov

Právny základ nakladania s osobnými údajmi podľa oddielu 4 je založený na dobrovoľnom príspevku používateľov.

Všetci návštevníci a registrovaní používatelia našich webových stránok a služieb môžu požiadať o informácie o správe svojich osobných údajov. Správca údajov informuje dotknutú osobu písomne ​​do 30 dní od doručenia písomnej žiadosti od dotknutej osoby. Odpoveď musí obsahovať informácie o údajoch užívateľa uložených a spracovaných kontrolórom údajov, účel a právny základ pre spracovanie údajov, trvanie spracovania údajov, meno spracovateľa údajov, adresu (ústredie) a ich činnosti týkajúce sa správy údajov. Informácie je možné získať zaslaním žiadosti na e-mailovú adresu kontrolóra údajov na adrese info@medimarket.com alebo poštou na adresu spracovateľa údajov. (Sekcia 1)

7.) Vymazanie osobných údajov používateľa

Používatelia môžu vzniesť námietky voči zaobchádzaniu s ich osobnými údajmi, v takom prípade môžu požiadať o opravu a / alebo vymazanie svojich osobných údajov. Žiadosť musí byť podaná písomne, e-mailom na adresu info@medimarket.com alebo písomne ​​na poštovú adresu poskytovateľa služieb. (Sekcia 1)

Pracovník zaoberajúci sa správou údajov odpovedá na žiadosti prijaté e-mailom alebo poštou do 8 pracovných dní od prijatia.

8.) Trvanie správy údajov

Používateľom poskytované údaje uchovávame tak dlho, kým používateľ zostane registrovaným členom našej komunity alebo zaregistrovaným príjemcom našich newsletterov. Štatistické údaje sa uchovávajú 50 mesiacov od poslednej návštevy používateľom na niektorej z našich webových stránok. Na základe dobrovoľného rozhodnutia používateľom zabezpečuje poskytovateľ služieb vymazanie osobných údajov používateľa do 8 pracovných dní od prijatia žiadosti o odstránenie údajov používateľa alebo zrušenia odberu e-mailového newsletteru.

9.) Ukladanie osobných údajov a správa údajov

IT riešenia a úložisko údajov spoločnosti Scart Kft. sa nachádzajú v jeho ústredí (2730 Albertirsa, ul. Koltói Anna 39). Hosting pre webové stránky spoločnosti sa nachádza na serverovej farme, ktorú prevádzkuje spoločnosť Microsoft Azure v Holandsku. Identifikátor servera je: Európa – Holandsko. Poskytovateľ nezverejňuje presnú adresu serverovej farmy.

10.) Možnosť úpravy zásady ochrany osobných údajov

Poskytovateľ služieb si vyhradzuje právo upraviť tieto zásady ochrany osobných údajov. Scart Kft. informuje písomne ​​registrovaných používateľov o zmenách v zásadách ochrany osobných údajov. Ak chcete pokračovať v používaní webových stránok spoločnosti Scart Kft., musíte prijať najnovšiu verziu našich Zásad ochrany osobných údajov.

11.) Možnosť právnej pomoci

V prípade, že nesúhlasíte s našimi zásadami ochrany osobných údajov alebo so spôsobom spracovávania údajov, môžete sa obrátiť na Maďarský národný úrad pre ochranu údajov a slobodu údajov.

Kontaktná adresa:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1024 Budapešť, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / C.
Webová stránka: http://www.naih.hu